DAVID of hoe we ons bedacht hebben

De Koe/De Nwe Tijd/Hof van Eede

tickets
di 23/11/2021, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Hoe blijf je overeind in het volwassen leven zonder je op je vijftigste een kogel door je kop te jagen? Dat was het uitgangspunt van de speech This Is Water van de Amerikaanse schrijver David Foster Wallace. Wallace las de tekst in 2005 op de diploma-uitreiking van een prestigieuze hogeschool. Drie jaar later hing hij zich met een tuinslang op in zijn garage. Hij werd 46 jaar.

Drie gezelschappen maken evenveel voorstellingen over de persoon en het werk van David Foster Wallace. Het vertrekpunt is de biografie van de auteur, zijn verslaving, genialiteit, onzekerheid, depressie en hyperbewustzijn. DAVID of hoe we ons bedacht hebben, het eerste luik, zoekt uit hoe je een betekenisvol leven leidt, een leven dat samenhangt met anderen en met de wereld, zodat je minstens de vijftig haalt zonder een kogel door je kop te jagen.  

Prijzen
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Vriendenpas : € 15
Kansentarief : € 3.6
Extra

tekst: Willem de Wolf, Wannes Gyselinck, Freek Vielen / spel: Willem de Wolf, Suzanne Grotenhuis, Greg Timmermans, Carine van Bruggen, Ans Van den Eede, Freek Vielen / eindregie en scenografie: Peter Van den Eede

Inleiding om 19u30

www.denwetijd.be

www.dekoe.be

www.hofvaneede.be
bekijk ook

Mats Vandroogenbroeck/Nona Demey Gallagher/Timo Sterckx

Through The Looking-Glass (And What We Found There)

do 10/02/2022, 20U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater

LOD/Marlies Tack/Jakob Ampe/Kristien De Proost

Zoutmijnen en zenuwlijders

di 03/05/2022, 20U00
Stadsschouwburg
theater