Wildernis

Laika

tickets
vr 18/02/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Een aan alcohol en avontuur verslaafde vader, rusteloos en wild, die lak heeft aan alle vormen van conformisme. Een excentrieke, wispelturige moeder met zwakke zenuwen en vage artistieke ambities. En een paar kinderen die door hun ouders’ levensstijl zijn veroordeeld tot een nomadisch en chaotisch bestaan.
Dit zijn de basisingrediënten van Wildernis, een verhaal over opgroeien in extreme armoede.
Deprimerend? Toch niet. Tegenover alle huizen waarvan het dak zo lek is als een zeef, tegenover de dagen waarop de honger knaagt en de koude je bloed doet stollen, tegenover het voortdurend van hot naar her verhuizen tot aan het eind van de wereld, staat de hechtheid van een familie. En de veerkracht van een kind.

Op vraag van Laika schrijft Freek Mariën een wervelende tekst die als muziek in de oren klinkt, met in de cast door de wol geverfde klassespelers in gezelschap van jong talent.

Prijzen
Standaardtarief : € 16
+65 : € 15
-26 : € 13
Vriendenpas : € 13
-21 : € 9
Kansentarief : € 3.2
Extra

tekst: Freek Mariën : regie: Jo Roets / spel: Violet Braeckman, Frank Dierens, Ineke Nijssen, Flor Van Severen / scenografie/ Stef Stessel / dramaturgie: Mieke Versyp

Na de voorstelling ook zin om je hart te luchten? Kom dan biechten in De Biechtstoel, een installatie van De Zendelingen.

 

www.laika.be
bekijk ook

Theater FroeFroe

Diva

di 09/11/2021, 20U00
Collegekerk
jong geweld

Katrien Oosterlinck

Atelier Tactile Talk

za 05/02/2022, 20U00
Tentoonstellingszaal Zwijgershoek
jong geweld

BRONKS

The happy few

do 10/03/2022, 20U00
Stadsschouwburg
jong geweld